Mina grymma naglar

Mina grymma naglar

Hej och god förmiddag alla mina kära läsare och välkomna in hit till mig på min blogg så här på förmiddagen. Jag hoppas att ni har fått fika precis som jag. Det blev en kopp kaffe med en mazarin så nu är jag fylld med lite extra energi. Jag tänkte att jag skulle berätta om ett företag som heter Nagelfabriken som är ett företag inom naglar i Skövde. 

Den här skönhetssalongen tänkte jag prata om eftersom jag själv har kommit i kontakt med dem alldeles nyligen. Jag hade länge funderat på att gå till någon salong för att få hjälp med mina naglar när min bästa kompis skickade ett par bilder på mobilen efter att ha varit där. Jag blev riktigt avundsjuk och frågade henne var hon hade varit. Hon berättade att hon varit på Nagelfabriken. Jag bestämde att även jag skulle gå dit och jag bokade tid och fick komma redan dagen efter, nu har jag grymma naglar också. Jag har på känn att många av er skulle tycka om att gå till Nagelfabriken för att få hjälp med era naglar i Skövde. Hör ni, jag sitter på jobbet och skriver här på bloggen. Det är bäst att jag slutar innan chefen kommer på mig, jag vet att han blir arg om man gör privata saker på betald arbetstid. Hur som helst, klicka er gärna in på hemsidan om ni vill läsa mer om vad som står till buds inom naglar i Skövde på Nagelfabriken. Ha det bra på er, vi hörs snart igen 


Kommentarer är stängda.