Massage enligt LPG-metoden

Massage enligt LPG-metoden

Hej allihopa. Massage i Arvika enligt den så kallade LPG-metoden som är en särskilt slags massage, vida berömd för sina goda effekter på kroppen, är vad jag skulle ta och prata lite med er om i det här inlägget. Jag har varit på massage i Arvika på företaget Akg’s och det är en slags massage som passar min kropps speciella behov särskilt väl. 

Till skillnad från vanlig massage som jag för all del tycker mycket om också, så har ändå denna LPG-massage andra effekter. Den rensar ur vätska ur kroppen och en inte helt obetydlig viktminskning blir även följden efter att jag har varit på massage i Arvika på Akg’s. Trycket och belastningen på muskler och leder blir även mindre av den här utsöndrande effekten vilket gör att den smärstillande effekten även den blir så pass mycket mer effektiv än om jag hade gått på en vanlig klassisk massage. Jag har inga celluliter för egen del men jag vet att denna slags massage även kan reducera antalet celluliter eller i bästa fall få dem att försvinna helt. Men om de ska försvinna helt så krävs det nog att man ser över sina kost- och motionsvanor också och kanske börjar med någon form av träning. Jag kan varmt rekommendera er alla att prova på denna massage i Arvika och om ni bestämmer er för att gå till Akg’s så vill jag förstås gärna få veta hur ni tyckte att det var. Ni är alltid välkomna att höra av er till mig i ett senare skede. Ni som vill få veta lite mer om Akg’s kan förstås gå in på deras egen sida och där läsa mer om det som de erbjuder. Ha det gott nu alla mina kära vänner. 


Kommentarer är stängda.