Jag fick den hjälpen jag behövde genom KBT

Jag fick den hjälpen jag behövde genom KBT

God eftermiddag och välkommen! Jag blir väldigt glad över att se dig här, hoppas du kommer tycka det är lika kul att vara här. Idag tänkte jag nämligen tipsa er om ett företag som har gjort väldigt mycket för mig, företaget heter Lunga KBT AB och de har hjälpt mig med KBT i Falkenberg. Ni kan läsa vidare här sedan utifall att ni vill veta mer om dem.

Ni som har läst min blogg under en längre period vet säkert redan att jag har mått dåligt större delar av mitt liv, framförallt under de senaste åren. Det är något jag länge försökte lösa på egen hand, jag hade intalat mig själv att jag inte behövde någon hjälp. Därför tog det mig väldigt lång tid innan jag faktiskt tog hjälp också, vilket är något jag inte kan rekommendera. Mår ni dåligt eller känner någon som mår dåligt kan jag verkligen rekommendera er att ta hjälp så fort som möjligt. Den hjälpen jag tillslut sökte var KBT i Falkenberg, jag vände mig till Lynga KBT AB för att få den hjälpen. Jag tog inte den hjälpen för att jag egentligen ville utan det var min pojkvän som tyckte att jag en gång för alla skulle ta hjälp av någon professionell, vilket fick mig att lyssna. Att han sa ifrån var det som fick mig att tänka till, det var då jag insåg att jag fick andra att också må dåligt. Mitt mående fick mina nära och kära att oroa sig och i vissa fall även må dåligt. Tack vare att min pojkvän tillslut sa ifrån fick jag den hjälpen jag behövde, vilket jag idag är väldigt tacksam för. Hade jag inte vänt mig till det här företaget för hjälp inom KBT i Falkenberg hade jag antagligen stått på samma ruta fortfarande. Med det sagt vill jag avsluta med att tipsa er om det här företaget ifall ni också skulle vilja ha hjälp inom KBT, de är verkligen jätteduktiga på sitt jobb och har gett mig otroligt bra hjälp.


Kommentarer är stängda.