Något för den konstintresserade

Något för den konstintresserade

Hallå där! Vad roligt att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg. Idag tänkte jag prata om konst på Kungsholmen, närmare bestämt en konstutställning som jag var på för ett tag sedan. Konstnären som ställde ut sin konst heter Annika Alm, är det här något som kan intressera dig är det bara att fortsätta läsa.

Jag har på senare år blivit allt mer intresserad av konst i olika former, det kan vara allt från tavlor och skulpturer till musik och teater. Under tiden jag har haft ett stort intresserade för konst har jag upplevt och sett en hel del, det har även gjort att jag har sett olika konstnärer och deras verk. En konstnär som jag hörde talas om för första gången ganska nyligen är Annika Alm, jag såg att hon skulle ha en konstutställning och jag blev direkt väldigt intresserad. Innan jag gick på konstutställningen läste jag på lite om henne för att jag skulle ha lite koll på vad hon jobbade med för typ av konst och vad jag kunde förvänta mig att se på utställningen. Jag fick veta att hon tar mycket inspiration från Afrika i sitt skapande, det är något som jag inte har sett så mycket av när jag har varit runt och kollat på konst. Under själva utställningen blev jag väldigt glatt överraskad, jag har aldrig sett något liknande. Under tiden jag var och kollade på konst på Kungsholmen fick jag även möjligheten att prata med konstnären, vilket är något som jag tycker om att göra. På så sätt får man en inblick i konsten på ett annat sätt, man kan på något sätt se det mer ut konstnärens ögon. Efter den här konstutställningen kommer jag definitivt hålla mer koll på Annika Alm och hennes framtida konstverk, hon är en väldigt duktig och unik konstnär. Om ni skulle få möjligheten tycker jag verkligen att ni borde gå och kolla på hennes konst på Kungsholmen, om du är intresserad av konst tror jag verkligen att du kommer gilla det här.


Kommentarer är stängda.