Mina fötter mår bättre av fotvård

Mina fötter mår bättre av fotvård

Tjenare, hallå, hej! Vad roligt att du har klickat dig in här på min blogg för att läsa ett nytt inlägg. Idag tänkte jag skriva ett inlägg där jag vill fråga er om fotvård i Ängelholm, eftersom det är något jag är i behov av för tillfället.

Under de senaste dagarna har jag känt att mina fötter har blivit väldigt slitna, de har enligt mig ser man att de är väldigt ovårdade. Jag har tidigare gått på en behandling av mina fötter och jag har även provat att ta hand om mina fötter hemma, jag har dock märkt att mina fötter mådde mycket bättre efter att jag gick på professionell fotvård. Därför är jag nu ute efter att gå på fotvård i Ängelholm, för att mina fötter ska börja må bättre igen. Det är anledningen till att jag skriver det här inlägget, jag skulle helt enkelt vilja be om era tips och rekommendationer kring företag som jobbar med fotvård. Jag har kollat in Majas Fotvård lite och det är nog företaget som jag just nu lutar mig åt men jag skulle ändå vilja höra från er vad ni kan rekommendera mig om. Dessutom skulle jag vilja fråga er om någon av er har gått till Majas Fotvård och i så fall vad ni har tyckt om den fotvården ni har fått där. Är det ett bra företag? Får man bra fotvård? Vad är era personliga åsikter om företaget i sig och behandlingarna? Att få höra era åsikter och tankar skulle verkligen hjälpa mig i valet av företag att vända sig till för fotvård i Ängelholm, snälla hjälp en vilsen själ. Ha nu en fortsatt bra dag och även en trevlig helg så hörs vi snart igen, och glöm inte att dela med er om era tankar och åsikter i kommentarsfältet. 


Kommentarer är stängda.