Få snygga naglar

Få snygga naglar

God morgon, god morgon. Hur står det till med alla mina härliga läsare idag? Jag hoppas att ni haft en bra helg och att ni känner er pigga och utvilade och redo att ta itu med allt som den här veckan kommer innehålla. I fredags var jag och gjorde iordning mina naglar i Trollhättan igen och som vanligt gick jag till en salong som heter Nagelboden

 

Jag tänkte att jag startar den här veckan genom att skriva ett inlägg om det här företaget som erbjuder sådan bra och professionell hjälp för alla som önskar få gjort något med sina naglar här i Trollhättan med omnejd. Det är en jätteduktig tjej som heter Evelina Dahlgren som äger och driver det här företaget som är inriktat på att erbjuda kvalitativ hjälp för alla som önskar erhålla hjälp med sina naglar. Det här företaget passar lika bra för er i Vänersborg, Grästorp, Vargön som det gör för oss här i Trollhättan. Evelina är utbildad inom branschen vilket innebär att alla som vill få gjort något med sina naglar i Trollhättan med omnejd fullständigt kan lita på att få hjälp som är utifrån branschens krav. Det är inte första gången jag får hjälp av Evelina på Nagelboden och definitivt inte den sista. Det här är en salong som jag känner mig oerhört nöjd med och som jag tycker att det känns jättebra att få rekommendera till er. Det är väldigt enkelt att boka en tid för det kan man göra om man går in på hemsidan och bokar via det här systemet som heter boka direkt. Vill du få veta mer om Nagelboden och vad för slags behandlingar du kan få hjälp med inom naglar i Trollhättan kan du läsa mer på hemsidan och du kan följa Nagelboden både på Facebook och Instagram. 


Kommentarer är stängda.